Kosten

Kosten, eerst het tabel:

U bent benieuwd naar de kosten? Kijk in het onderstaande tabel voor informatie over wat de services bij Ewaldson kosten.

Wilt u weten naar het uurtarief van een industrieel ontwerper? Klik hier om de uurtarieven te bekijken op www.mijnzzp.nl.

Wilt u weten naar het uurtarief van een ingenieur? Klik hier om de uurtarieven te bekijken op www.mijnzzp.nl.

Cat I
70
uurtarief
  • |
    • De eerste 16 uur zijn duurder.
  • U betaald voor oplevering.
  • U krijgt 1 Screencast sessie (€70,-) gratis.
3D scan
90
per scan
  • Scanvolume max. 700 mm3
    • (+/- de grootte van bijv. een motorhelm)
  • Scanresolutie ± 0,1 mm
  • Nabewerking scans mogelijk tegen uurtarief

Kosten, de volgende stap is aan u!

Zijn dit het soort bedragen waar u bekend mee bent?

Dan is de kans heel groot dat we binnenkort contact met elkaar gaan hebben, navigeer snel naar de contactpagina en stuur ons uw aanvraag!

Misschien schrik je van de bedragen?

We hebben een groot netwerk aan contacten in de wereld van engineering, industrial design, service design, ambacht, innovatie, rapid prototyping, technische productontwikkeling en 3D printen & 3D scannen. We helpen je graag verder, ook als we er zelf niet per se iets aan kunnen verdienen!

Kosten, ten slotte de kleine lettertjes:

Uurtarieven hierboven genoemd zijn bedoeld als richtprijs. Houd u er rekening mee dat het kan zijn dat wij 'out of pocket' kosten moeten rekenen. Dit zijn kosten die wij maken voor de gebruikte materialen zoals bijvoorbeeld het 3D printen. Wij zullen u altijd op de hoogte brengen van de kosten die dit met zich meebrengt zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Wij willen aanbiedingen voor onze opdrachtgevers altijd zo goed mogelijk optimaliseren. Hiervoor gaan we eerst met u in gesprek zodat we een goede inschatting kunnen maken van de omvang van uw project. Daarna kijken we samen met u wat de meest geschikte volgende stap is, waarmee u het meest geholpen bent, ook als we u daarvoor moeten doorverwijzen naar een andere specialist.

Een notitie m.b.t. tot 3D Printen: 3D Printen is tegenwoordig goedkoop geworden, het tekenen en printen van hele kleine onderdelen kunnen wij al vanaf €15,- voor u doen. Voor 3D printen geld: hoe zwaarder het product hoe hoger de prijs.

Genoemde bedragen zijn ex. BTW, alle wijzigingen voorbehouden.


Op al onze producten en diensten zijn de Ewaldson Erecode & onze Algemene Voorwaarden van toepassing.