Project name:

Visualisatie Genexis

Project description:

Dit project is een goed voorbeeld van hoe een idee door visualisaties tot leven kan komen. Het idee was om een verpakking van een modem te maken waarbij de voorkant van de modem hoogglans was die niet mocht beschadigen. De verpakking zelf moest gemaakt worden met de techniek vacuümvormen en had als restrictie dat ze zo laag mogelijk moest blijven, verder moest de verpakking bij de connectoren op de modem ‘lossend’ blijven (de verpakking mocht niet in de productiemal blijven hangen, maar moest de modem zelf wél in de verpakking blijven zitten.

Volg je het nog? De meeste mensen haken halverwege zo’n verhaal namelijk af.

En dát is waarom visualisaties zo belangrijk zijn. De verkoper waar we voor werkten gaf als feedback ‘ja! dat is precies wat ik bedoel!’ Wat verkoopt makkelijker, het verhaal hierboven of de plaatjes hieronder, oordeel zelf.

Technische visualisatie
Technische product tekening voor een modemverpakking
3d visualisatie van een idee
De uitwerking van de technische tekeningen van het idee. Een goed voorbeeld van hoe een 3d visualisatie ervoor kan zorgen dat een idee tot leven komt.
Productvisualisatie Genexis modem
De uitwerking van de technische tekeningen vanuit een andere hoek. Een goed voorbeeld van hoe een 3d visualisatie ervoor kan zorgen dat een idee tot leven komt.
FacebookTwitterLinkedInGoogle+Share