3D Printen

Wilt u iets laten 3D printen? Bij Ewaldson kunt u uw 3D print laten maken voor een scherpe prijs!

Ewaldson heeft jarenlange ervaring met het 3D printen van onderdelen, producten en prototypes. We werken met professionele 3d printers die voor u in zeer hoge resolutie (tot wel 100µm!) een groot aantal materialen (hout, kunststoffen, goud, zilver, titanium, staal) kunnen 3D printen.

3D Printen: De Industriële Revolutie

Bij Ewaldson zijn we gespecialiseerd in 3D printen. Al jaren voordat het 3D printen in Nederland werd geïntroduceerd (februari 2010, DWDD) waren we bezig met het industrieel printen van prototypes voor de ontwerpwereld. Vanaf het moment dat in Nederland de eerste 3D printer onder de €500,- werd verkocht is het 3D printen voor de consument bereikbaar geworden voor met name hobbyisten.

3D Print service bij Ewaldson

Wat wij echter doen gaat veel verder dan datgene waar de hobbyisten zich mee bezig houden. De resoluties zijn hoger, de bouwkwaliteit is stukken beter en er is een veel bredere selectie aan materialen beschikbaar dan alleen kunststof. Denk hierbij aan metalen (brons, staal, titanium) , edelmetalen (goud, zilver), technische kunststoffen (Nylon, ABS), rubber en hout.

3D printen: Verlichting
Door de complexe vormen die we kunnen modelleren ontstaan er in de verlichtingsindustrie opeens nieuwe interessante mogelijkheden.

3D Modelleren

Om te kunnen 3D printen heb je twee dingen nodig, namelijk een 3D printer en een 3D model dat je uit kunt printen. Bij Ewaldson kunnen we niet alleen 3D printen maar ook 3D modelleren. Dit doen we met behulp van 3D CAD (Computer Aided Design) software en/of een 3D scanner. Ook dit doen we uiteraard op een professioneel niveau met professionele apparatuur zodat de resolutie van het model zo hoog mogelijk is.

3D printen: over de resolutie
Net als bij ‘gewone’ printers is het zo dat je print bij een hogere resolutie veel beter tot zijn recht komt.

 

Een 3D print laten maken voor een lage prijs

Als u nieuwsgierig bent geworden, neem dan gerust contact op met onze 3D print specialist. Bij Ewaldson kunt u uw 3D model laten 3D tekenen, 3D scannen en een 3D print laten maken voor een lage prijs in een grote collectie aan materialen!

FacebookTwitterLinkedInGoogle+Share