3D Visualisaties

Een van de belangrijkste tools om een idee helder te krijgen is 3d visualisatie, een zogenaamde artist impression van het idee wat u heeft.

Als u uw innovatie helder kunt communiceren naar uw klant zorgt dit voor een degelijke uitgangspositie. Je moet toch gewoon kunnen zien waar je het over hebt toch? U kunt bij Ewaldson een stijlvolle 3D visualisatie of artist impression van uw idee, product of innovatie laten maken voor een lage prijs.

Stijlvolle 3D visualisaties

Voor het maken van een 3D visualisatie heeft u eerst digitale 3D modellen nodig, als u deze niet zelf heeft kan onze 3d ontwerper ook een 3D model maken voor. Ontwikkeling en innovatie staan bij Ewaldson hoog in het vaandel en we hebben ruime ervaring hebben met een groot scala aan productietechnieken. We zullen er altijd op letten dat uw idee maakbaar is, hoe nauwkeurig u dit wilt hebben mag u zelf aangeven.

Vervolgens gaan wij aan de slag met onze rendersoftware, waarbij u er van op aan kunt dat u altijd stijlvolle fotorealistische afbeeldingen krijgt. Om dit te bereiken zullen we in veel gevallen de afbeeldingen vakkundig nabewerken in programma’s als Photoshop of Illustrator.

Interieur innovatie
Een innovatief interieur voor een schoenenwinkel

CAD Modellen, schetsen & artwork

Naast het maken van 3D visualisaties kunt u ook bij ons terecht voor CAD werk, handschetsen, artwork en vectortekeningen. Dit is niet onze hoofdactiviteit maar voor het produceren van snelle schetsen, artist impressions, gedetailleerde technische tekeningen en communicatie naar productiepartijen zijn dit belangrijke tools.

Technische visualisatie
Technische product tekening voor een Modem verpakking

3D Printen

Tot slot, de stap van een 3D tekening naar een 3D print is klein, met de steeds lagere prijzen in de 3D print sector is het vaak zeker de moeite waard om te bekijken wat een geprint (schaal) model kost. Als er 3D modellen zijn kunnen wij u altijd prijzen voor professioneel 3D geprinte onderdelen geven.

3D visualisatie en 3D Print
Een 3D Print en een 3D visualisatie

 

Een 3D visualisatie of een artist impression laten maken

Bent u al nieuwsgierig geworden? bij Ewaldson kunt u voor een lage prijs een stijlvolle 3D visualisatie of een sfeervolle artist impression laten maken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

FacebookTwitterLinkedInGoogle+Share