Brainstormsessies & mindmapping

Ideeën en innovaties zijn te vergelijken met diamanten. Ze moeten geslepen worden om hun waarde tevoorschijn te laten komen. Dit is wat we met onze brainstormsessies doen; ideeën slijpen.

Met de Ewaldson Brainstormsessies slijpen we uw ideeën en dagen we u uit, tijdens de brainstormsessies leggen we een fundament voor de volgende fases.

Brainstormsessies

Vraag het aan al onze klanten en ze zullen het bevestigen, Ewaldson denkt met u mee, sterker nog, bij Ewaldson dagen we u uit. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om altijd te blijven ontwikkelen in een wereld constant veranderd.

Innovatie doe je samen, het begint met een idee. Dit idee ontwikkel je samen met een aantal sleutelpersonen net zo lang tot u het als stevig fundament voor uw innovatie kunt gebruiken. De freelance industrieel ontwerper helpt bij het leggen van een fundering voor uw innovatie.

Tijdens de brainstormsessie kijken we met u naar de kansen, mogelijkheden en uitdagingen. We starten met het in kaart brengen en structureren van alle informatie en laten u zien welke tools u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat uw project op een zo effectief mogelijke manier gerealiseerd kan worden.

Brainstormsessies en Mindmapping
Tijdens de brainstormsessies ontwikkelen, testen en genereren we ideeën, het doel van de brainstormsessies is om ervoor te zorgen dat er een stevig fundament wordt gelegd voor de volgende fases.

Mindmapping

Innovatie is belangrijk, ‘innoveren’ houd in dat je ergens als eerste mee komt en (als je het tenminste slim aanpakt) als je ergens als eerste mee komt krijg je daarvoor ook de credits. Brainstormsessies vormen een belangrijke terugkerende schakel naar succes, om ervoor te zorgen dat alle ideeën tijdens een brainstormsessie in kaart worden gebracht maken we gebruik van mindmapping. Een letterlijke landkaart met visuele ankerpunten van de ideeën die in de brainstormsessie naar boven komen drijven.

Innoveren volgens de 'Forth'-methode van Gijs van Wulfen
Innoveren volgens de ‘Forth’-methode van Gijs van Wulfen

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op, een brainstormsessie is gratis!

FacebookTwitterLinkedInGoogle+Share