Freelance Industrieel Ontwerper

Onze Freelance Industrieel Ontwerper heeft alles wat een freelance industrieel ontwerper in huis moet hebben: uitstekende vakkennis, vlotte communicatie, een degelijke dosis ervaring, oog voor detail, en een betaalbaar tarief. Met een breed scala aan gerealiseerde projecten en een groeiende tevreden klantenkring kunnen we naar waarheid zeggen dat u voor productontwikkeling bij ons aan het goede adres bent.

Uw freelance industrieel ontwerper

Het paradepaardje van Ewaldson is productontwikkeling, onze freelance industrieel ontwerper is wat je van een freelancer mag verwachten, en meer. Wij zien productontwikkeling als topsport, en we spelen met trots mee in de Eredivisie van industrieel ontwikkelend Nederland. De freelance industrieel ontwerper vult het gat in uw ontwikkelteam op en ondersteunt u met bij het realiseren van uw project. Met jarenlange ervaring als mechanisch ingenieur en als industrieel ontwerper, en met specialisaties in zowel de kunststofindustrie als de metaalverwerkende industrie is het voor ons bij de meeste opdrachtgevers plug & play.

Als freelance industrieel ontwerper hebben wij mer Pooljoy B.V. een waterspeeltoestel gerealiseerd.
Als freelance industrieel ontwerper hebben wij met Pooljoy B.V. een waterspeeltoestel gerealiseerd.

Productontwikkeling

Met een nuchtere kijk, een flinke dosis creativiteit en een focus op integraal ontwikkelen zorgen we ervoor dat uw projecten op een degelijke manier ontwikkeld worden. U als opdrachtgever staat hierbij altijd voorop, of dit nu is op het gebied van Techniek, Mens, Markt of Milieu, de freelance industrieel ontwerper zal voor uw project ten allen tijd naar een optimaal resultaat streven. We werken uitsluitend op freelancebasis zodat u flexibel blijft en uw project op een vlotte en betrouwbare manier gerealiseerd worden.

Handschetsen
We kunnen voor u in een extreem korte tijd heldere afbeeldingen voor u maken

3D CAD & Prototyping

Een van de belangrijkste tools van de freelance industrieel ontwerper is de CAD software. We hebben veel ervaring met Solidworks, Inventor, Spaceclaim, Fusion360, Rhino en Blender; en ervaring met ProEngineer, CATIA, 3DSMax, Sketchup, AutoCAD en Mechanical Desktop. Wilt u een klus in een specifiek CAD-pakket laten uitvoeren? Geen probleem, vraag ons naar de mogelijkheden. Wilt u in het ontwikkelproces gebruikmaken van rapid-prototyping technieken? Ook geen probleem, wij beschikken over een professionele 3D printer en hebben een groot netwerk aan leveranciers die ons van prototypes en kleine series kunnen voorzien.

 

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

FacebookTwitterLinkedInGoogle+Share